Tranquillity

[ 60 min ] full body ritual € 72,-
[ 90 min ] face en full body ritual € 108,-

 

Een weldadige behandeling dankzij de bijzondere tranquillity rituelen. U kunt kiezen uit alleen lichaam of zowel het gelaat als het lichaam.

Met deze behandeling wordt u intens gevoed, gehydrateerd en ontspannen door middel van een lichaamspakking, massage en gelaatsbehandeling. Een zeldzame zintuiglijke synergie van milde texturen, aromatische geuren en de kracht van menselijke aanraking, voor een unieke ervaring van diepe ontspanning van lichaam en geest. Geeft een gevoel van welzijn, ontspanning. Verbetert de circulatie in de spieren en zorgt voor een diepe hydratatie.

Wanneer u kiest voor zowel gelaat (face) als het lichaam, word er tijdens de gelaatsbehandeling uw gezicht gereinigd en gepeeld met heerlijke producten van Comfort Zone en eigentijdse technieken. Verder worden uw gezicht, nek en decolleté aandachtig gemasseerd, eventueel wenkbrauwen gemodelleerd en tijdens een verzorgend masker geniet je van een ontspannen hoofdhuidmassage, hand- en voetmassage. De behandeling wordt afgesloten met de tranquillity dagverzorging.

Laat je meevoeren door de knedende handen van de specialist in een allesomvattende holistische behandeling met een aromatische geurbeleving.

Ervaar tranquillity: rust & reinheid.